Gündem70 | Karaman Haber, Karaman Haberleri, Son Dakika Karaman Haberleri, Haber

Altın Ahududu Ödülleri Yılın En Kötüleri

Kültür Sanat

Bu yıl 37.si düzenlenen24 ülkeden 1000 Ahududu üyesinin oyları ile yılın en kötülerini belirleyen Altın Ahududu Ödülleri yani en bilinen adı ile Razzie sonuçları belli oldu. İşte detaylar.

Bu yıl 37.si düzenlenen yılın en kötülerini belirleyen Altın Ahududu Ödülleri (Golden Raspberry Awards) yani en bilinen adı ile Razzie sonuçları belli oldu.
 

Yılın En kötü film Clinton karşıtı belgesel
 

24 ülkeden 1000 Ahududu üyesinin oyları ile seçilen Altın Ahududu Ödülleri her sene akademi ödüllerinin belli olmasından bir gün önce sahiplerini buluyor. Altın Ahududu Ödülleri her bütçe ve her türden filmleri hedef alıyor. Değerlendirilenler arasında Hollywood'un yüksek bütçe ile çekilmiş büyük prodüksiyonlu filmleri de yer alıyor.

Bu sene “En Kötü Film” ödünün sahibi beş dalda Razzie’ye aday gösterilen, Clinton karşıtı bir belgesel olan "Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party (Hillary’nin Amerikası - Demokrat Partinin Gizli Tarihi)” adlı belgesel sahip oldu. En kötü filmler listesinde 9 dalda aday Zoolander 2 ve 8 dalda aday Batman v Superman: Dawn of Justice da vardı.
 

Yılın en kötüleri ödülleri. İşte o ödüller.
 

"En Kötü Erkek Oyuncu" ödülünü belgeseli seslendiren Dinesh D’Souza alırken, “En Kötü Kadın Oyuncu” ödülünü ise belgeselde Clinton'ı canlandıran Rebekah Turner aldı.

“En Kötü Yönetmen” ödülünü gene Dinesh D’Souza ve yönetmen koltuğunu paylaştığı Bruce Schooley aldı. D’Souza çektiği videoda; “Bu ödülü bana veriyorsunuz çünkü Trump’un seçimleri kazanmasından dolayı çok üzgünsünüz. Bu yenilgiyi atlatamadınız ve atlatamayacaksınız” dedi.

“En Kötü İkili Ödülü” nü Batman v Superman: Dawn of Justice filminde oynayan Ben Affleck ve Henry Cavill alırken, “Kötü Yeniden Çevrim veya Devam Filmi Ödülü” ve “En Kötü Senaryo Ödülü” de aldılar.

Zoolander 2 filminde rol alan Kristen Wiig, “En Kötü Destekleyici Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

6 dalda Oscar adayı olan Mel Gibson’un ‘Savaş Vadisi’ filmi de, önceden Razzie alan ama son filmleriyle durumu kurtarmaya çalışanlara verilen "Razzie Kurtarıcı Ödülü" aldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.