Gündem70 | Karaman Haber, Karaman Haberleri, Son Dakika Karaman Haberleri, Haber

Elemeye Çıkan Dört İsim Belli Oldu

Magazin

İzleyicilerin severek takip ettiği Tv8’in yarışma programı Survivor’da elemeye çıkan dört isim dün akşam yapılan konseyle belli oldu. 

İzleyicilerin severek takip ettiği Tv8’in yarışma programı Survivor’da elemeye çıkan dört isim dün akşam yapılan konseyle belli oldu. 

Survivor’da cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı oldu. Dokunulmazlık oyunundan sonra oynanan bireysel dokunulmazlık oyunun da ise kolyeyi boynuna takan isim Adem oldu. Cumartesi akşamı yapılan Ada Konseyi’nde Ünlüler Takımı yaptıkları oylamada Sabriye’nin ismini yazdı. Bireysel dokunulmazlığa sahip Adem ise Sedat’ın ismini vererek eleme potasına koydu. 

Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda kötü bir performans gösteren Ünlüler Takımı dokunulmazlığı kaybetti. Bunun sonunda oynanan bireysel dokunulmazlıkta kolye bu kez Furkan’a gitti. Yine Ünlüler Takımı’nın isim yazacağı Ada Konseyi’nde yazılan isim Berna oldu. Furkan’ın elenmesini istediği isimin Şahika olduğunu söyledi. 

Böylece elemeye çıkan dört isim de belirlenmiş oldu. Acun Ilıcalı, isimler belli olduktan sonra elemeye çıkan yarışmacılara teker teker söz verdi. Bu sırada gözyaşlarını tutamayan Sabriye, ikinci dokunulmazlık oyunundaki performansı için bir akşam önce ismi yazıldığı için çok üzüldüğünü ve kendisini oyuna veremediğini söyledi. Şahika’da yapmış olduğu açıklamada, Survivor’a gelmeden önce yapmış olduğu rekor denemesi yüzünden yorgun olduğunu ama bundan sonra ivme kazanacağını hissettiğini belirtti. Sedat’ın açıklaması ise, Adem ile aralarında kişisel bir problem olduğunu ve bu yüzden potada olduğunu söyledi. Berna ise, yarışmalarda takıma puan getirenler arasında olduğunu söyleyerek hayırlısını diledi. 
Oynanan iki dokunulmazlığı da kazanan Gönüllüler Takımı; Sadin’in baba olduğu haberiyle çifte mutluluk yaşadılar. Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nın uzun bir aradan sonra rahat oldukları Ada Konseyi’nde elemeye çıkan isimler; Sabriye, Sedat, Berna ve Şahika oldu.  
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.