Gündem70 | Karaman Haber, Karaman Haberleri, Son Dakika Karaman Haberleri, Haber

Galaksi Saç Modası

Magazin

Kadın güzelliği için yapılanlar artık sınır tanımıyor. Saç kesimleri, çıt çıtlar, bigudiler, örgüler derken; dünyayı aştık artık.Eğer sizde saçlarıyla oynamayı seven bayanlardansanız, sosyal medyada paylaşılan rengârenk saçlara mutlaka göz atmışsınızdır.

Kadın güzelliği için yapılanlar artık sınır tanımıyor. Saç kesimleri, çıt çıtlar, bigudiler, örgüler derken; dünyayı aştık artık.

Yeni Trend

Eğer sizde saçlarıyla oynamayı seven bayanlardansanız, sosyal medyada paylaşılan rengârenk saçlara mutlaka göz atmışsınızdır. Radikalite yerine kendini ifade etmenin yeni görsel yöntemi kabul edilen galaksi saç modası sizi de etkisi altına almıştır. Saçın tek bir zeminde klasik renklerle boyanması yerine; parçalar halinde boyanarak, hayran hayran izlediğimiz çarpıcı galaksi fotoğraflarına benzemesi artık çok kolay.

Galaksi Saç Modası Renkleri

Genellikle neon ve metalik parlaklıktaki mor tonları, yeşil ve maviler kullanılırken, bakır, pembe ve kızıllarla renklendirilen Galaksi Saç Modası kadın ve erkek ayrımı yapmadan uygulanmaktadır. Aynı kesim ve uzunlukta dahi olsa saçlarınızı farklı bir yöne taramanız, farklı bir toka ile kullanmanız renk dağılımlarının yerini değiştireceğinden, galaksiniz size özel kalacaktır.

Saça Uygulama Yöntemleri

Galaksi saç modasında katlar halinde saç uçlarına kadar inen renk uygulamalarında genellikle uzun saçlar tercih edilir. Kısa saçlarda ise uzunlamasına ve paralel geçişlerle aynı havayı yakalamak hiçte zor değildir. Erkeklerin uygulamaları hacimli bayan saçlarıyla ne yazık ki kıyaslanacak durumda olmadığından, aynı görsel şölenle karşılaşmayı beklemek haksızlık olur.

Sizin Galaksiniz?

Saçlarına galaksi saç modası ve onun çılgın renklerini uygulamakta tereddüt yaşayanlardansanız; hiç korkmayın. Geçici sprey saç boyaları veya saç tebeşirleri ile saçınızda deneme yapmanız yeterli olacaktır. Kendi renklerinizi seçmek, kendi galaksinizi yaratmak tamamen sizin keyfinize kalmış. İsterseniz Andromeda dalgalansın saçlarınızda, isterseniz bir sürü cüce galaksinin içindeki yıldız patlamalarıyla ışıldasın dalgalarınız...

Kuaförünüz!

Henüz çevremde galaksi saç modası takipçisi birisiyle karşılaşamadım. Ancak ilk sorum dip boyası sorusu olacaktır. Eğer galaksi renklerinizi saçlarınızda taşıyacaksanız kuaförünüze bu soruyu sormadan işlem yaptırmayın. Saçlarımız uzamaya, saç boyasında trendler değişmeye devam ediyor. Saçlarınızı doğru ellere emanet ettiğinizden emin olun.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.