Gündem70 | Karaman Haber, Karaman Haberleri, Son Dakika Karaman Haberleri, Haber

O ses Türkiye bu akşam Tv8 de, 16 aralık

Magazin

Akşamların vazgeçilmez programları arasında kendine yer bulan O ses Türkiye yeni yarışmacıları ile bu akşam Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Akşamların vazgeçilmez programları arasında kendine yer bulan O ses Türkiye yeni yarışmacıları ile bu akşam Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 16 aralık tv8.

Yeni sesler ekranda olacak. O Ses Türkiye yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşuyor. Akşamların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de Sarı Gelin türküsü ile performansını sergileyen yarışmacı jüriyi adeta büyülüyor. Jürinin övgülerini kazanan yarışmacı O Ses Türkiye yeni bölümde ekranlara gelecek.

Bu akşam yeni yarışmacılar var. Televizyon ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen şarkı yarışması O Ses Türkiye, birbirinden iddialı seslerin katılımıyla ekranlara gelecek. O Ses Türkiye jürisinin yarışmacıları takımlarına dahil etmek için yaptıkları keyifli atışmalar yeni bölümde de ekrana kilitleyecek. Murat Boz, Sibel Can, Hadise ve Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşlerin jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye, Acun Ilıcalı'nın keyifli sunumu ile ekranlara gelecek.

O Ses Türkiye, iddialı yarışmacıları ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da TV8'de. Tv8 başarılı programlar ile izleyicisine keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.